Sanacija lift jame na Vračaru

Kompanija SAR Company, koja se može pohvaliti sa skoro 70 godina i 3 generacije porodične tradicije privatnog biznisa, kao i preko 20 godina iskustva firme Hidrobeton u oblasti hidroizolacije betona metodom kristalizacije, nedavno je imala izazovnu intervenciju na Vračaru.

Ova kompanija je nastala sa ciljem da nastavi sve dobre tekovine iz prošlosti, uvede nove pravce razvoja i podigne lestvicu građevinarstva na još viši nivo.

Ekipa SAR Company je pozvana na Vračar zbog problema sa curenjem u lift jami. Na prvi pogled, činilo se kao rutinska intervencija, ali kada su radovi započeli, naišli su na neočekivane izazove. Zid na mestu curenja bio je izuzetno tanak, što je dovelo do velikog prodiranja vode.

Da bi se ovaj problem rešio, ekipa je prvo koristila brzovezujući malter PROQUICK+ kako bi zaustavila protok vode. Nakon toga, primenjen je sloj kristalizacionog penetrata TECMADRY MILENIUM. Kako bi se osiguralo da nema kasnijih problema usled vibracija, cela popravka je dodatno ojačana reparaturnim vodotpornim malterom PREMHOR. Nakon poslednjeg sloja TECMADRY MILENIUM, sanacija je uspešno završena.

Ova studija slučaja je još jedan dokaz posvećenosti i stručnosti SAR Company tima. Njihova misija je da uvode inovacije u građevinarstvo naše zemlje i kroz partnerski, pre svega ljudski odnos, podignu kvalitet usluge i smanje troškove partnerima u svim oblastima kojima se bave.

Za više informacija kontaktirajte kompaniju SAR COMPANY MR4.

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo vas da uneseta komentar!
Unesite svoje ime