Osnažite svoju zgradu ROCKWOOL izolacijom!

Fasada zgrade je ključna za održavanje optimalne unutrašnje temperature i smanjenje troškova grejanja i hlađenja.

ROCKWOOL protivpožarna izolacija zadovoljava sve regulatorne zahteve, usporava širenje vatre i sprečava značajnu emisiju otrovnog dima, osiguravajući stanarima više vremena za evakuaciju i stvarajući bezbednije okruženje za vatrogasce.

Prema SZO-u, buka može značajno uticati na zdravlje ljudi, posebno onih u urbanim sredinama. ROCKWOOL kamena vuna, s vlaknastom strukturom otvorenih ćelija, visoko efikasno apsorbuje zvuk i smanjuje prenos buke do osam puta, stvarajući tiše okruženje za stanovnike.

Paropropusna ROCKWOOL izolacija sprečava vlagu i buđ, osiguravajući zdravu klimu u kući, što doprinosi kvalitetu vazduha i udobnosti za stanare. Kamen zadržava svoj oblik i termička svojstva decenijama, čineći ROCKWOOL proizvode dugoročnim i pouzdanim izborom za izolaciju, što obezbeđuje trajnost zgrade i komfor stanara.

Za razliku od ostalih izolacionih materijala, ROCKWOOL proizvodi su napravljeni od kamena. To znači da je kamena vuna prirodan materijal visokih performansi i istovremeno otporna na buđ i gljivice. Jednostavno se instalira, izuzetno je izdržljiva i što je veoma bitno, negoriva je.

  • Jednostavna za instalaciju;
  • ne gubi svojstva decenijama;
  • reguliše temperaturu i smanjuje račune za energiju;
  • smanjuje neželjenu buku;
  • najbolja zaštita od vlage, buđi i vatre.

Javite nam se za više informacija: ROCKWOOL – izolacija koja osnažuje

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo vas da uneseta komentar!
Unesite svoje ime