Sanacija jame lifta uz upotrebu Xypex proizvoda

Video prikazuje detaljan proces hidroizolacije konstrukcije jame lifta koristeći proizvode kompanije Xypex, specifično fokusiran na primenu Patch’n’Plug, Xypex Concentrate i Modified metoda.

Proces počinje sa pripremom osnove lifta, uključujući betonsku ploču na koju su postavljeni zidovi. Kritični korak u osiguranju vodonepropusnosti je obrada spojeva između ploče i zidova, gde se uočavaju curenja i nepravilnosti poput betonskih gnezda, poroznosti i trošenja betona.

Da bi se ove nepravilnosti sanirale, prvo se obijaju do zdravog betona, a potom se područje čisti i vlaži kako bi se pripremilo za primenu Xypex Patch’n’Plug. Ovaj materijal se nanosi duž spojeva za zaustavljanje prodora vode.

Nadalje, na Patch’n’Plug se dodaje Xypex Dry Pack, kako bi se osiguralo da voda ne prodire prebrzo kroz materijal.

U videu se takođe obraća pažnja na važnost detaljne inspekcije i sanacije svih nepravilnosti, uključujući i one koje možda nisu bile vidljive tokom prvog pregleda.

Nakon pripreme i čišćenja, primenjuje se Patch’n’Plug, a zatim i Dry Pack materijal koji se temeljno sabija kako bi se osiguralo optimalno prijanjanje.

Kroz ceo proces, naglasak je stavljen na važnost pravilne pripreme i aplikacije Xypex proizvoda, kako bi se konstrukcija lifta zaštitila od vode i osigurala dugotrajnost.

Na kraju se kompletna hidroizolaciona procedura dovodi do kraja sa ciljem osiguranja maksimalne zaštite od prodora vode.

Za više informacija kontaktirajte kompaniju MAGNA COOP WATERPROOFING.

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo vas da uneseta komentar!
Unesite svoje ime