NaslovnaTRITONEX

TRITONEX

Tritonex d.o.o. je deo Prvako Group koji je razvio imidž preduzeća sa kojim je saradnja zasnovana na poverenju, poštovanju i dugoročnom zajedničkom interesu u poslovanju.

Tokom gotovo 13 godina, poslovanje Prvako Group razvijano je na nivou više delatnosti poslovanja: proizvodnja građevinskog materijala, trgovina na veliko i malo, građevinska industrija i projektovanje, turizam. Grupaciju čine preduzeća Prvako Engineering d.o.o. koje se bavi projektovanjem i izvođenjem građevinskih radova u sklopu kojeg se nalazi hotelsko-apartmanski kompleks Kraljevi čardaci SPA i preduzeće Tritonex d.o.o. koje se bavi proizvodnjom, veleprodajom, izvozom, maloprodajom i distribucijom građevinskog materijala, a čija maloprodajna mreža posluje pod brendom „KOMŠIJA“.

Proizvodni asortiman preduzeća Tritonex čine građevinski lepkovi, lepkovi za parket, lepkovi za drvo, prajmeri, sredstva za zaštitu i dekoraciju zidova i betona, sredstva za zaštitu drveta na vodenoj i uljanoj bazi, sredstva za zaštitu metala, razređivači, sprejevi, materijali za hidro, termo i zvučnu izolaciju, sredstva za reparaciju i čišćenje, boje i razređivači za puteve…

Pored maloprodajne i veleprodajna distributivna mreža omogućava da na tržištu, pored sopstvenih kao i  proizvoda ostalih  proizvođača iz Srbije, plasiraju kao uvoznici i zastupnici za Srbiju  proizvode i sirovine renomiranih svetskih brendova kao što su britanski „U-POL“, francuski „BOSTIK“, grčki „COSMOSLAC“, turski „PORTISAN“, kineski „HAIDACHEM“ i indijski „GIRNAR INDUSTRIES“.

Šta Tritonex izdvaja od konkurencije

Zadatak Tritonexa je mnogo više od spajanja materijala. Oni nude širok spektar proizvoda namenjenih građevinskoj industriji. Koriste inovativne tehnologije i trude se da pruže sigurna rešenja koja zadovoljavaju stroge sigurnosne standarde. Njihovi proizvodi su sigurni, efikasni, fleksibilni i izdržljivi.

Iskustvo i znanje koje poseduju u u građevini dozvoljavaju im da aktivno i brzo reaguju na potrebe tržišta. Trude se da u najkraćem roku pronađu novo rešenje i proizvod koji bi zadovoljio potrebe izvođača, arhitekti, preduzimača. Njihova tehnička podrška uvek je na raspolaganju.

Razumevanje potreba i želja kupaca naveli su Tritonex da definišu svoj proizvodni program. Ispunjavaju potrebe kupaca, jer imaju sveobuhvatnu ponudu proizvoda za građevinsku industriju. Posvećeni su upotrebi najkvalitetnijih sirovina, a kvalitetan proizvod je uvek bio sinonim za njihovu proizvodnju. Poštuju tradiciju dobrog, stabilnog proizvođača i dobavljača.

Objave

Kako se meri vrednost udarne buke?

Zvučna zaštita kao tema u akustici nastala je iz potrebe čoveka da se zaštiti od zvukova koji se definišu kao buka, što je po...

Rešenje za akustički komfor: Akustik term E700

Dobra zvučna izolacija u zgradama znači mir i udobnost, ali i privatnost, intimnost i osećaj sigurnosti. U današnje vreme kada imamo stalni napredak tehnologije...

Zašto je važna zvučna izolacija?

Poslednjih decenija kao prateća pojava savremenog načina života, naročito u uslovima gradske sredine, sve veći problem predstavljaju buka i vibracije. Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji...
Srete Mladenovića 2
34000 Kragujevac, SRB
tel. 034 301 410

POŠALJITE UPIT ZA TRITONEX