NaslovnaTRITONEX

TRITONEX

Tritonex d.o.o. je deo Prvako Group koji je razvio imidž preduzeća sa kojim je saradnja zasnovana na poverenju, poštovanju i dugoročnom zajedničkom interesu u poslovanju.

Tokom gotovo 13 godina, poslovanje Prvako Group razvijano je na nivou više delatnosti poslovanja: proizvodnja građevinskog materijala, trgovina na veliko i malo, građevinska industrija i projektovanje, turizam. Grupaciju čine preduzeća Prvako Engineering d.o.o. koje se bavi projektovanjem i izvođenjem građevinskih radova u sklopu kojeg se nalazi hotelsko-apartmanski kompleks Kraljevi čardaci SPA i preduzeće Tritonex d.o.o. koje se bavi proizvodnjom, veleprodajom, izvozom, maloprodajom i distribucijom građevinskog materijala, a čija maloprodajna mreža posluje pod brendom „KOMŠIJA“.

Proizvodni asortiman preduzeća Tritonex čine građevinski lepkovi, lepkovi za parket, lepkovi za drvo, prajmeri, sredstva za zaštitu i dekoraciju zidova i betona, sredstva za zaštitu drveta na vodenoj i uljanoj bazi, sredstva za zaštitu metala, razređivači, sprejevi, materijali za hidro, termo i zvučnu izolaciju, sredstva za reparaciju i čišćenje, boje i razređivači za puteve…

Pored maloprodajne i veleprodajna distributivna mreža omogućava da na tržištu, pored sopstvenih kao i  proizvoda ostalih  proizvođača iz Srbije, plasiraju kao uvoznici i zastupnici za Srbiju  proizvode i sirovine renomiranih svetskih brendova kao što su britanski „U-POL“, francuski „BOSTIK“, grčki „COSMOSLAC“, turski „PORTISAN“, kineski „HAIDACHEM“ i indijski „GIRNAR INDUSTRIES“.

Šta Tritonex izdvaja od konkurencije

Zadatak Tritonexa je mnogo više od spajanja materijala. Oni nude širok spektar proizvoda namenjenih građevinskoj industriji. Koriste inovativne tehnologije i trude se da pruže sigurna rešenja koja zadovoljavaju stroge sigurnosne standarde. Njihovi proizvodi su sigurni, efikasni, fleksibilni i izdržljivi.

Iskustvo i znanje koje poseduju u u građevini dozvoljavaju im da aktivno i brzo reaguju na potrebe tržišta. Trude se da u najkraćem roku pronađu novo rešenje i proizvod koji bi zadovoljio potrebe izvođača, arhitekti, preduzimača. Njihova tehnička podrška uvek je na raspolaganju.

Razumevanje potreba i želja kupaca naveli su Tritonex da definišu svoj proizvodni program. Ispunjavaju potrebe kupaca, jer imaju sveobuhvatnu ponudu proizvoda za građevinsku industriju. Posvećeni su upotrebi najkvalitetnijih sirovina, a kvalitetan proizvod je uvek bio sinonim za njihovu proizvodnju. Poštuju tradiciju dobrog, stabilnog proizvođača i dobavljača.

Objave

Kako se meri vrednost udarne buke?

Zvučna zaštita kao tema u akustici nastala je iz potrebe čoveka da se zaštiti od zvukova koji se definišu kao buka, što je po...

Zašto je važna zvučna izolacija?

Poslednjih decenija kao prateća pojava savremenog načina života, naročito u uslovima gradske sredine, sve veći problem predstavljaju buka i vibracije. Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji...

Rešenje za akustički komfor: Akustik term E700

Dobra zvučna izolacija u zgradama znači mir i udobnost, ali i privatnost, intimnost i osećaj sigurnosti. U današnje vreme kada imamo stalni napredak tehnologije...
Srete Mladenovića 2
34000 Kragujevac, SRB
tel. 034 301 410

POŠALJITE UPIT ZA TRITONEX