Multipor – zeleni brend za održivu budućnost

Xella Multipor

Održivost je sastavni deo korporativne strategije kompanije Xella Srbija i načina na koji vidi budućnost.

Svojim energetski efikasnim proizvodima i proizvodnim procesima koji štede resurse i smanjuju CO2, žele da pokažu primer dobre prakse, kao i njihovu posvećenost u borbi protiv klimatskih promena.

Inovativna Xella rešenja za izgradnju i izolaciju, doprinose energetskoj efikasnosti objekata i nastoje da smanje štetne uticaje proizvodnje u građevinskom sektoru.

Kao proizvođač ekoloških građevinskih i izolacionih materijala, zaštita klime i životne sredine ima centralnu ulogu. Stoga slede jasnu strategiju smanjenja CO2 za njihovu proizvodnju i promovišu svest o održivoj budućnosti.

Proizvodnjom ekoloških materijala, Xella Group omogućava svakom pojedincu da pruži lični doprinos ublažavanju klimatskh promena, izborom održivih građevinskih i izolacionih materijala.

Zeleno – novo ruho brenda Multipor

Multipor

U skladu sa svojom strategijom, Xella je kreirala novi imidž brenda Multipor. Od sada, Multipor je predstavljen zelenom bojom, od logotipa do svoje prepoznatljive folije za pakovanje. Novi imidž brenda ilustruje ekološku svest koja je duboko utkana u sve aspekte kompanije i predstavlja Multipor kao prvi Xella-in brend bez ugljenika.

Mineralne termoizolacione ploče Multipor odlikuju se odličnim izolacionim svojstvima, smanjuju potrebu za energijom i obezbeđuju uravnoteženu unutrašnju klimu, obezbeđujući zdravije uslove života.

Multiporov novi korporativni imidž jača identitet brenda i ističe njegove održive karakteristike.

Pored toga što Multipor poseduje izuzetna svojstva: negorivost i paropropusnost, odlikuje ga činjenica da se može 100% reciklirati, zahvaljujući isključivo mineralnom sastavu. Multipor termoizolacione ploče su proizvedene od prirodnih sirovina koje ne sadrže vlakna ili druge štetne materije.

Zbog posebnih svojstava materijala, Multipor mineralne izolacione ploče su održiv i pametan izbor za sve vrste termoizolacije od podruma do krova, bilo da se radi o adaptaciji ili novogradnji, za stambene, poslovne i industrijske objekte.

Za više informacija o ovom proizvodu kontaktirajte kompaniju XELLA SRBIJA.

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo vas da uneseta komentar!
Unesite svoje ime