NaslovnaISOMAT

ISOMAT

ISOMAT d.o.o. je kompanija koja se bavi proizvodnjom građevinskih hemikalija i maltera sa multinacionalnom perspektivom. Osnovana je 1980. godine i trenutno je jedna od najvažnijih industrija građevinskog materijala u jugoistočnoj Evropi, sa 3 pogona u Grčkoj, Rumuniji i Srbiji, 7 podružnica u Nemačkoj, Rusiji, Turskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji i Sloveniji, i izvoza u više od 55 zemalja sveta.

Kompanija proizvodi i distribuira širok spektar proizvoda koji se mogu grupisati u sledećih 6 kategorija:

  • Hidroizolacioni materijali;
  • Boje & malteri;
  • Lepkovi za pločice & fug mase;
  • Reparaturni materijali;
  • Aditivi za betone & maltere;
  • Podovi.

ISOMAT je posvećen inovacijama i stalnom razvoju novih proizvoda. U tom cilju, kompanija poseduje potpuno organizovano odjeljenje za istraživanje i razvoj, opremljeno specijalizovanim naučnim kadrom koji radi u 5 različitih hemijskih laboratorija, gde se svake godine razvijaju novi proizvodi u skladu sa promenljivim potrebama tržišta i najnovijim tehnološkim dostignućima u građevinskom sektoru.

Korporativna strategija definisana je spoljašnjim izgledom. Teži da osnaži svoje prisustvo u inostranstvu kako stvaranjem proizvodnih ili komercijalnih podružnica tako i putem komercijalnog prisustva sa lokalnim distributerima.

ISOMAT poseduje 2 proizvodne filijale sa sopstvenim pogonom, 7 podružnica u Nemačkoj, Rusiji, Turskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji i Sloveniji, i aktivan je u preko 55 zemalja širom sveta kroz izvoznu prodaju.

Specijalizovani direktori za izvoznu prodaju podržavaju kupce ISOMAT proizvoda u inostranstvu, nudeći know-how u pogledu svojstava i njihove pravilne primene, obuku putem tehničkih seminara, kao i širok spektar promotivnih materijala koji olakšavaju prodaju.

Brend ISOMAT je inherentno povezan sa visokim kvalitetom i pouzdanošću na svim nivoima. Ima svoj identitet, koji je dinamičan, fleksibilan i konstantno evoluira. Ima dinamičnu ličnost koja ga razlikuje od drugih brendova u građevinarstvu. To je brend sa modernim izgledom i konstantnim inovacijama, ali bez odustajanja od tradicionalnih vrednosti.

ISOMAT proizvode karakteriše visok kvalitet, jednostavnost korišćenja, konačno rešenje i savršen rezultat u smislu zaštite i estetske privlačnosti. Brend se izdvaja po integrisanim i prilagođenim rešenjima, svestranosti i vrhunskom korisničkom servisu.

ISOMAT je postao sinonim za POUZDANOST u očima potrošača i profesionalaca, zahvaljujući korporativnoj kulturi i visoko specijalizovanom osoblju koje stoji iza svakog pojedinačnog procesa koji ima za cilj razvoj, proizvodnju i prodaju ISOMAT proizvoda.

Objave

POŠALJITE UPIT ZA ISOMAT