Naslovna O nama

O nama

Portal Izolacija.rs se bavi svim vrstama izolacionih materijala i sistema koji se koriste u građevinarstvu

Pokrenut je prvi specijalizovani portal na kome ćete naći sve što vas zanima o izolaciji bilo da ste profesionalac iz oblasti građevinarstva ili neko ko bi da se informiše pre nego što angažuje profesionalce.

Prvi savet koji vam možemo dati po pitanju izolacije je da se pre izbora rešenja posavetujete sa stručnjacima iz ove oblasti i da samo izvođenje radova prepustite njima. Jer izolacija ima značajnu ulogu na objektu i neophodan je element konstrukcije – štiti objekat, ali i boravak ljudi u njemu čini zdravijim i prijatnijim.

Na žalost, praksa pokazuje da je često loše ili nije uopšte izvedena, a jedan od razloga je investicija i ulaganje u izolaterske radove i materijale. Kako se pokazalo, izolaciji se ne pridaje značaj koji bi trebalo da ima, a nije retkost ni nedovoljno poznavanje mogućih i dostupnih rešenja.

Zato je tim portala Gradjevinarstvo.rs pokrenuo specijalizovani portal čiji je cilj da pruži dovoljno znanja i informacija o svim vrstama izolacije u objektu i da reši nedoumice oko toga gde, kad i šta primeniti. Kao i šta od dostupnih mogućnosti na tržištu može da se očekuje. Da približi rešenja kupcima i predstavi kompanije koje se ovom oblasti bave kod nas.

O kojoj god vrsti izolacije da govorimo – zvučna, termo ili hidroizolacija, činjenica je da ne postoji univerzalno rešenje. Neka se u praksi primenjuju više, dok su na tržištu dostupni različiti proizvodi i materijali koji su manje ili više efikasni. Razvoj tehnologije i zahtevi tržišta, kao i briga za očuvanjem životne sredine i energetske efikasnosti objekata, konstanto unapređuju postojeća rešenja ili pronalaze nova, još efikasnija.

Jedno je sigurno kad se o izolaciji radi – naknadne sanacije i prepravke su na kraju uvek skuplje nego da se u izolaciju uloži na početku i da se izvede kako treba. S toga je savet da se izolaterski radovi prepuste stručnim licima obučenim za njihovo projektovanje i izvođenje. I da se o njoj razmišlja od samog starta tj. pri projektovanju objekta.

Na portalu Izolacija.rs moći ćete da nađete tekstove sa korisnim savetima i preporukama o svim vrstama izolacije, o materijalima i proizvodima dostupnim na našem tržištu. Moći ćete da pročitate o novim i efikasnosti postojećih rešenja koja su u širokoj primeni.

Cilj nam je i da ovaj portal bude mesto za sve vas proizvođače i distributere izolacionih materijala i izvođače izolaterskih radova gde možete da predstavite svoje proizvode i usluge tako da za njih saznaju i o njima se informišu upravo oni kojima su ti proizvodi i usluge potrebni.

Za sva pitanja i predloge u vezi portala možete da nas kontaktirate.

SEEBBE 2024
INFONET-300X250-BANNER

Promo