NaslovnaBEKAMENT

BEKAMENT

Kompanija Bekament jedna je od tehnološki najnaprednijih kompanija za proizvodnju materijala za završne radove u građevinarstvu koja uspešno posluje na tržistima Srbije i regiona više od 27 godina.

Temelji poslovanja postaviljeni su 1992. godine osnivanjem porodične firme „Banja Komerc“ koja se bavila preradom mlevenih materijala. Samo tri godine kasnije, 1995. godine otvoren je prvi kamenolom koji postaje izvor sirovine za proizvodnju gotovih proizvoda koja je pokrenuta 1999. godine. Otvaranje kamenoloma bio je prvi veliki uspeh kompanije od kog je sve počelo. Nakon toga su usledile godine kontinuiranog ulaganja i rada, proširenja proizvodnje i asortimana, investiranja u inovacije, a samim tim i osvajanja novih tržišta.

Od 2002. godine kompanija posluje pod nazivom Banja Komerc BEKAMENT. Danas, kompanija poseduje potpuno zaokružen proces proizvodnje – od vađenja čuvenog kamena iz sopstvenog rudnika na Venčacu, preko prerade istog mlevenjem u granulate i mikronizirana punila, do proizvodnje tečnih i praškastih materijala za završne radove u građevinarstvu.

U sklopu kompanije posluje 5 kamenoloma i 7 pogona koji se prostiru na 25 hektara, a može se pohvaliti i širokim asortimanom od preko 250 artikala.

Bekament porodicu čini više od 430 zaposlenih koji svojim posvećenim radom godinama unapređuju standarde struke i omogućavaju kompaniji da plasira proizvode najvišeg kvaliteta.

Ceo proizvodni portfolio plasira se na tržišta pod robnom markom BEKAMENT i čine ga materijali za završne radove u građevinarstvu među kojima su proizvodi za spoljašnje i unutrašnje zidove, izolaciju, hidroizolaciju i keramiku, dekorativni materijali, proizvodi za drvo i metal, zatim proizvodi za zaptivanje i lepljenje, ručno i mašinsko malterisanje, kao i proizvodi za specijalne namene.

Zahvaljujući dobro organizovanoj mreži od više od 1200 partnera i distributera, široki asortiman proizvoda dostupan je krajnjim korisnicima na više od 10 tržišta Evropske unije i regiona.

Objave

POŠALJITE UPIT ZA BEKAMENT