NaslovnaURSA DOO BEOGRAD

URSA DOO BEOGRAD

URSA – sistemi toplotne i zvučne izolacije

Sa koncernom URSA, velikim evropskim imenom na području izolacionih materijala dobili ste pouzdanog i dinamičnog partnera. Njihovo bogato iskustvo, stečeno u različitim klimatskim područjima će Vam nesumnjivo koristiti. Vrhunski kvalitet i trajnost toplotno-zvučnih izolacionih sistema lako se postiže potpunom usklađenošću svih komponenti koje zajedno čine sistem. Dozvolite da iskustvo i znanje 2.300 visoko osposobljenih specijalista u 15 proizvodnih pogona radi za Vas.

Sve aktivnosti njihovih 15 fabrika koordinišu se iz centralnog sedišta za EVROPU u Madridu.

Inovativnim proizvodnim procesima, najmodernijom tehnologijom i motivacijom celog tima URSA za Vas će i nadalje poboljšavati svoje proizvode i usluge, i tom idejom će se voditi i ubuduće. Četiri grupe proizvoda dopunjuju bogatu ponudu koncerna URSA. Pouzdano ćete naći pravo rešenje.

URSA – glasswool

Izolacioni materijal od mineralne vune za energetsko ekonomičnu toplotnu zaštitu u visokogradnji. Izolacija od mineralne vune URSA je visokokvalitetan materijal za profesionalnu upotrebu. Izrađena su kompletna rešenja za različite vrste upotreba, koja su u skladu sa tehničkim zahtevima i standardima.

Proizvodi od mineralne vune URSA su namenjeni toplotnoj i zvučnoj izolaciji različitih tehničkih sistema. Proizvodi su neškodljivi po okolinu i doprinose racionalnoj upotrebi energije.

Proizvodi od mineralne vune URSA su odlični toplotni i zvučni izolatori. Izolacija od URSA mineralne vune je negoriva (klasa gorivosti A1). Proizvodi od mineralne vune URSA imaju znak kvaliteta RAL koji garantuje neškodljivost materijala po zdravlje u skladu sa Evropskom direktivom CE 97/69/EWG.

URSA – XPS

Ekstrudirani polistiren, koji je po Montreal-Kyoto uredbi proizveden novim postupkom i penjen je sa CO2. URSA XPS ne sadrži mešavinu okolnih štetnih gasova H-FCKWi i H-FKW (poznatiji kao freoni). Sve fabrike u kojima se proizvodi URSA XPS sertifikovane su u skladu sa EN ISO 9002. URSA XPS ima izuzetno dobre toplotno-izolacione osobine, vrlo visoku čvrstoću na pritisak, zatvorenu ćelijsku strukturu i praktično ne upija vodu. Ove osobine materijala mu omogućavaju primenu kod konstrukcija koje treba izolovati, a koje trpe veće opterećenje na pritisak (industrijski podovi), upotrebu u kontaktu sa vodom, na primer kod podrumskih zidova, gde ujedno ima i funkciju zaštite hidroizolacije, te kod ravnih (inverznih) krovova terasa, kod zelenih krovova podnih konstrukcija.

URSA – TECH

Izolacioni materijal za efikasnu tehničku zaštitu u industriji i brodogradnji. Cevovodi (toplovodi, parovodi, hladni vodovi, sanitarna voda…), klima komore, ventilacioni i klima kanali, sudovi, razmenjivači toplote.

URSA – USLUGE

Savetovanje građevinskih investitora, projektanata, trgovaca građevinskim materijalima i izvođača radova po pitanju adekvatne primene i ugradnje proizvoda iz njihovog proizvodnog asortimana. Besplatno preuzimanje programa građevinske fizike (termičke i zvučne zaštite) sa zvanične stranice i pomoć pri njihovom korišćenju. Svi URSA proizvodi poseduju kako stranu tako i domaću (ims) važeću atestnu dokumentaciju. Pored mnogobrojnih referentnih objekata u Evropi urađenih URSA sistemima toplotne i zvučne izolacije, izdvajamo i sledeće na teritoriji Srbije.

Objave

Ugradnja toplotne izolacije u kosi krov – Ursa (VIDEO)

Kod projektovanja i izvođenja kosog krova nije dovoljno samo koristiti kvalitetne URSA materijale nego je važan način i redosled njihovog postavljanja zbog uslova  građevinske...

POŠALJITE UPIT ZA URSA