NaslovnaTKK BEOGRAD

TKK BEOGRAD

Zahvaljujući neprestanom razvoju i modernizaciji proizvodnje tokom već više od 70 godina kompanija TKK Srpenica uspeva da proizvede tehnološki prefinjene proizvode i da ispuni zahteve kupaca.

Tokom svoje bogate i uspešne istorije kompanija se pokazala kao specijalista u proizvodnji visoko kvalitetnih proizvoda u oblasti građevinske hemije. Svojom tradicijom proizvodnje građevinskih materijala, inovativnošću, efikasnim poslovanjem kao i odgovornošću prema sredini, TKK Srpenica uspešno vrši proboj i na inostrana tržišta pa se njihovi proizvodu mogu kupiti u više od 60 država sveta.

Sa svojim proizvodnim programima koji uključuju dodatke za betone i sanacione maltere, zaptivne mase, poliuretanske pene, građevinske lepkove i tehničke sprejeve, vodeći su proizvođač proizvoda ove vrste na području jugoistočne Evrope.

Njihov portfolio uspešno proširuju, jer svoje proizvode mogu da prilagode zahtevima kupaca u toku same izgradnje i aktivno sarađuju sa vlastitim laboratorijskim kadrom i tehničkom službom za savetovanje. Rezultat napornog rada stručnjaka za razvoj se ogleda i u inovacijama u prodajnom programu.

Novi proizvodi su nastali u nameri da se prilagode željama i potrebama korisnika, da odgovore na zahtev tržišta, pojednostave postupak rada, kao i da poboljšaju kvalitet izvođenja radova. Do svega toga su došli brižljivim prikupljanjem povratnih informacija od krajnjih korisnika i vodeći računa o njihovim potrebama. Novi proizvodi su vam sada dostupni u novoj, inovativnoj, svežoj, i dopadljivoj ambalaži pomoću koje ćete ih na policama u prodavnicama još lakše i brže pronaći.

U TKK Srpenica su nedavno formirali i posebnu liniju proizvoda za široku potrošnju – „uradi sam“ dodaci za renoviranje, saniranje i zaštitu, koji vam u novim i manjim pakovanjima obezbeđuju najbolje i najdugotrajnije rezultate pri samostalnom radu.

Objave

3MONT sistem za efikasnu ugradnju prozora i vrata – TKK (VIDEO)

3MONT sistem se koristi za efikasnu ugradnju okna i vrata. Ključni problem pri ugradnji predstavlja prostor između okna/vrata i zidne šupljine. Uprkos vrhunskim prozorima, toplota...

Batajnički drum 8e
11080 Beograd-Zemun, SRB
tel. 011 3169 110
fax. 011 3169 112
www.tkk.rs
www.hydroblocker.com/rs/

POŠALJITE UPIT ZA TKK BEOGRAD