NaslovnaAUSTROTHERM

AUSTROTHERM

Austrotherm d.o.o. je srpsko preduzeće koje se bavi proizvodnjom i distribucijom termoizolacionih materijala od EPS-a (ekspandirani polistiren, tj. stiropor) i XPS-a (ekstrudirani polistiren). Preduzeće je deo internacionalne grupacije Austrotherm International, koja je sastavni deo austrijskog koncerna Schmid Industrie Holding (SIH). Ovaj koncern okuplja preko 100 kompanija u svetu koje proizvode različite vrste građevinskih materijala. 

Austrotherm d.o.o. danas na četiri lokacije u Srbiji (Valjevo, Srbobran, Niš i Beograd) stalno  zapošljava oko 150 ljudi. Prodajnu mrežu preduzeća čini preko 200 partnera (distributera, trgovaca građevinskih materijala u veleprodaji i maloprodaji) raspoređenih po celoj zemlji, ali i u susednim državama Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, za koje srpski Austrotherm d.o.o. sve vreme ima nadležnost.

Strukture u branši sa kojima Austrotherm d.o.o. aktivno i uspešno sarađuje nisu samo trgovci, već i inženjeri/projektanti, izvođači građevinskih radova kao i građevinski investitori. Pomenutim strukturama se nude pre svega usluge konsaltinga, odnosno tehničkog savetovanja kada je u pitanju pravilna primena i ugradnja svih proizvoda robne marke „Austrotherm“.    

Objave

Proces proizvodnje XPS-a i EPS-a u Austrotherm PJ Niš (VIDEO)

U leto 2005. godine AUSTROTHERM d.o.o. preuzima do tada konkurentske pogone u Srbobranu (EPS-fabrika) i Nišu (EPS- i XPS-fabrika). Posebno XPS-pogon unutar fabrike u Nišu postaje strateški bitan...

Austrotherm sistem za termičku izolaciju temelja (VIDEO)

Da bi objekat uspešno zaštitili od hladnoće, kompanija AUSTROTHERM preporučuje ugradnju Austrotherm XPS TOP 30 svuda tamo gde objekat dolazi u kontakt sa hladnom zemljom – dakle...

POŠALJITE UPIT ZA AUSTROTHERM