NaslovnaVAEPLAN 2020

VAEPLAN 2020

Proizvodnja i distribucija visoko kvalitetnih VAEPLAN® krovnih izolacionih paropropusnih membrana tip EVA se vrši u Nemačkoj, na proizvodnoj lokaciji VAEPLAN® GmbH Hassfurt.

Ni jedna druga građevinska komponenta nije toliko izložena vremenskim uslovima kao krov. Krov izolovan VAEPLAN® izolacionom trakom trajno podnosi ta opterećenja – od arktičke hladnoće do tropske vrućine.

Arhitekte i građevinski investitori se već odavno oslanjaju na fleksibilno rešenje VAEPLAN®, koje se naročito ističe dugim životnim vekom, najvišim kvalitetom i pozitivnim svojstvima po životnu sredinu.

Zahtevi za naročito visoko kvalitetnu izolaciju ravnog krova su ekstremni. Izolacija podleže jakim oscilacijama temperature, mora izdržati intenzivno UV zračenje, ne sme biti ometena u svojoj funkciji od strane jakih snaga vetra i pomeranja građevinske komponente, a i njena fleksibilnost se ne sme promeniti ni nakon mnogo godina.

Krovne izolacione paropropusne membrane tip EVA ispunjavaju ove zahteve neograničeno, zato što je ova sirovina fleksibilna i zbog toga ne zahteva dodatne omekšivače.

Za razliku od traka za izolaciju krova od monomerno-omekšanog tvrdog termoplastičnog materijala, čiji se procenat omekšivača a time i fleksibilnost smanjuju tokom godina, trake za izolaciju krova od EVA poput VAEPLAN® nude ključne prednosti, koje se ogledaju u veoma visokom funkcionalnom veku trajanja, a čime pružaju dugogodišnju sigurnost kao robusna i paropropusna traka za izolaciju krova.

Objave

Sanacija ravnog krova samolepljivim VAEPLAN VS membranama (VIDEO)

Postupak sanacije postojećeg starog ravnog krova uz upotrebu samolepljivih traka (membrana) kompanije VAEPLAN. VAEPLAN VS su izolacione trake sa sintetičkom poliester vunom sa donje...

POŠALJITE UPIT ZA VAEPLAN 2020